A citrom kiszőkíti a hajam?
Figyelt kérdés
Ti már próbáltátok? Mindenhol mást írnak arról, hogy működik- e.2022. máj. 13. 17:20
2/8 anonim válasza:
Nekem egy nagyon picit fakóbb lett a hajam, nem szőke. illetve nagyon erosen kiszaritotta a hajam.
4/8 anonim válasza:
Volt egy lány youtuben nem tudom már mi volt a neve, neki a barna haját látványosan kiszőkítette. Én is használtam, sok alkalom kell hogy látszódjon a hatása, és legjobb ha napon vagy közben.
Viszont én a blondeme-t tervezem idén kipróbálni.
5/8 anonim válasza:
Nem ne használd. csak tönkre teszi a hajad.
6/8 anonim válasza:
4-es. te mindent elhiszel, amit a neten találsz????
7/8 anonim válasza:
6os ostoba gyökér, talán próbáld ki mielőtt hülyeségeket mondasz. Rengetegen használják, a neten is rengeteg videó van, keress rá.
8/8 anonim válasza:
Gondolom lapos Föld hívő vagy, hiszen nem kell mindent elhinni amit a tudósok mondanak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!