Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke hajamat befestettem...

Szőke hajamat befestettem sötétbarnára, fekete lett, ezt mivel lehet majd világosítani?

Figyelt kérdés
Problémám nincs vele, voltam már fekete hajú is, csak sötétbarnát szerettem volna, hogyan lehet majd belőle középbarna?Ugyebár nem fekete festék, de nagyon feketének tűnik.
2010. szept. 17. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd jó pár mosás után kikopik és utána lehet megint festeni és akkor már rendesen fogja befesteni!!
2010. szept. 17. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Tény,leg kopni fog, a szőke lassan lelöki a sötétet így világosodik majd.
2010. szept. 20. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi!Remélem h kopni fog, N3-as sötétbarna van rajta és tényleg feketének látszik, azért szeretnék majd kb csokibarnát:)
2010. szept. 20. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Tényleg várj. Én sajnos így lettem szőkéből fekete, barna helyett vagy két évig. Bár én még ráfestettem, annyira lelökte a melír a sötétet.
2010. szept. 20. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!