A nagyon meleg víz árt a hajnak? "Hogyan" kell hajat mosni? <--ki hogy szokott?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek forró vízben fürdöni és álltalába ahajm is azzal mosom, de azt mondják a meleg víztől a haj zsírosodik, ez igaz? a hideg víz árt neki?2008. dec. 18. 17:12
2/4 anonim válasza:
A könyökeden kell tesztelni a víz melegségét. A nagyon meleg víz és a sok sampon nem tesz jót neki. Nekem fodrász mondta, hogy legjobb lenne, ha nem samponnal mosna az ember hajat, kipróbáltam, nem zsírosodik annyira, és nem lesz büdös sem. Heti egyszer bőven elég megmosni.
Ha ragaszkodsz a samponhoz, akkor csak egy keveset a hajtöveknél habosíts fel, de a hajvégeiden ne. Azoknak bőven elég annyi sampon, amennyi öblítésnél lefolyik róla.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha nem samponnal akkor mivel mossam? temészetes anyaggokkal? segíts légyszi:)
2008. dec. 18. 18:14
4/4 anonim válasza:
Langyos vízzel. Komolyan tök jó. Mondjuk az enyém dauerolva van, szóval eleve nem zsírosodik annyira. Naponta, kétnaponta használok rá hajápoló krémet.
Úgy szoktam csinálni, hogy langyos vízzel leöblítem, közben átdörgölöm a fejbőrömet. Esetleg még egyszer leöblítem és ennyi.
Második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!