A bolti tojás ki kel ha olyan madár elé rakom aki szokott költeni? És ha nagyon meleg bundába teszem? Emberek szoktak költeni?

Uhh.. nem tudom milyen idős lehetsz, de szerintem nézz át egy pár biosz könyvet :)
Nem, nem fog kikelni neked a bolti tojás mivel meg kell termékenyíteni, azok pedig nincsenek. Bárhova tehetes, akkor sem fog kikelni :D

A bolti tojás sosem fog kikelni mert legtöbbször olyan tyúkok tojták, ahol nem volt kakas. Tehát ott csak csajszi tyúkok vannak, pasi nincs. Gondoltam leegyszerűsítésem, mert már maga a kérdés is... :)
Szóval sosem fog kikelni, mert nincs benne kicsi állatka, nem lett megtermékenyítve.
Bundába hiába teszed az nem elég meleg.
Különben pedig amíg a boltban áll bármilyen tojásnak vége lenne, otthon már hiába rakod melegbe, amikor hetekig volt magának a boltban a polcon.
Remélem érthető. Ha pedig kamu kérdés és a humor kategóriába szántad akkor üzenem, hogy a k. anyádat szopasd. Ha komolyan kérdezted nem szóltam semmit.
jah:
Az emberek max. pénzt költenek, tojást nem...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!