A bolti tojás ki kel ha olyan madár elé rakom aki szokott költeni? És ha nagyon meleg bundába teszem? Emberek szoktak költeni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 14:01
11/20 anonim 

válasza:

Nem kell ki. Ha nagyon melegbe teszed akkor ez lehet: [link]
13/20 anonim 

válasza:

Nem kell bántani. 8 évesen én is melengettem a tojást,hátha kikel. akkor még nem tudtam, hogy esélyem sincs.
14/20 anonim válasza:
emberek is költenek, pl.: Arany János, Petőfi Sándor és még sokan mások. Én is rendszeresen költök az áruházakban.
15/20 anonim válasza:
Hát persze, hogy szoktak. Én például pénzt költök, ha van. De tojást is lehet természetesen, le is írom, hogyan. Szorítsd a farpofáid közé, ott megfelelő neki a hőmérséklet. De vigyázz, hogy ne törd össze, mert akkor kezdheted az egészet elölről, szegény kismadár életéről nem is beszélve. Ja, és semmi esetre se vedd ki a tojást a fenekedből, ha szólít a természet, akkor se! Kicsit nehéz, de nem megvalósíthatatlan. Aztán majd kikel a pipi. :) A bunda nem jó, mert az nem melegszik magától, bár ha ráteszed a radiátorra, akkor előfordulhat hogy szerencséd lesz.
16/20 anonim válasza:
A bolti tojásokat a fentiek mellett még be is olják egy szerrel ami nem engedi kikelni. Videómegosztókon keress rá a how ist made eggs re és lesz videó amin megmutatják, hogy miért nem kel ki.
17/20 anonim 

válasza:

19:26-os te normális vagy???
Szegény gyerek még elhiszi amit írtál!
Amúgy ne akarj kiscsibét! Kaptam egyet ajándékba, és nincs egy perc nyugtom se tőle. Állandóan csipog ha nem vagyok ott.
18/20 anonim válasza:
a bolti tojasrol mar tudod miert nem kel ki csibe,az emberek pedig legfeljebb verset tudnak kolteni es penzt,nem tojast
19/20 anonim válasza:
Soha se mondd, hogy soha! A boltban vásárolt 20 tojásból az első 6 darabot ütöttem föl ma és szemes volt, tehát meg volt termékenyítve. Én is meglepődtem, le is fotóztam! Ha 3-4 napot állt a tojás, utána lehet keltetni, saját háztáji tyúktojást. A bolti ki tudja mennyit állt már, szóval nem hiszem, hogy kikelne, de nem lehetetlen. Elvileg nem lenne szabad termékenynek lennie a bolti tojásnak, főleg ha zárt rendszerben, ketrecben nevelik őket. Emberek is keltetnek keltető gépben, de legjobb, ha a tyúkanyó teszi, mert az ösztöneit nem lehet kiiktatni.
20/20 anonim válasza:
úgytűnik igen, ritka esetben kikelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!