Ez a kopasz folt nő ként, nagyon nagy szégyen? Én nagyon szégyellem Van rá valami hogy ne legyen ilyen, vagy legalábbis ne legyen rosszabb?
Ne szórakozzál már kérdező, ez nagyon cuki, tudod hogy Merilin Monroenak DIREKT kiepilálták ott? Nezd csak meg a fotóit!!!
Szándékosan távolitottak el ott a haját hogy a homlokát formálják vele.
Van akinek ott forgója van! Szerintem neked is, az NEM kopasz folt.
És nagyon jól néz ki, csinos a homlokod íve tőle!
Ez nálad nem tudom mitől van, de két tippem van trichotillomania vagy pedig traction alopecia.
Nekem is van trichotillomania diagnózisom, erre amit szoktam csinálni nem 100% megoldás, de segít. Én szedek antidepresszánst és szorongás oldót, illetve van egy csomó olyan ékszerem és sálam ami rojtos, amivel lehet játszani ha épp olyan peróduson megyek át.
Emellett a problémás részeket rövidre vágom, hogy ne legyen rajta fogás.
Az alopecia a hajad voaláál tipikusan szoros copf vagy konyty eredménye, a húzás miatt a haj meggnyengül, kihullik.
A permanens hajvesztés mindenféle kencétől nem fog javulni.
Vagy felragasztós részleges paróka, vagy pedig hajbeültetés lesz csak igazán megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!