Mit tudok tenni a bőröm érdekében, hogy a lehető legtöbb jót hozzam ki belőle?
Egy hónappal ezelőtt vágtam bele a tudatos bőrápolós világába, azonban apró lépésekben haladok. Sok helyen olvasok retinolról, mindenféle AHA savakról és társairól, egy keveset mindegyikről tudom, de hogy a 19 éves bőrömre mit is használhatnék, azt már nem tudom.
A bőröm nagyon érzékeny, hajlamos a kipirosodásra, van hogy hámlik is. Még úgymond keresem a nekem megfelelő termékeket. Elkezdtem kialakítani a rutinomat, melyben használok tonikot, hidratálókrémet, fényvédőt, niacinamid és C vitamin szérumot.
Az elmúlt fél évben sajnos a bőröm minősége a lehető legrosszabb volt, így elhatároztam magam, hogy muszáj kezdenem valamit az arcommal. Még egy-két helyen meg is vannak a foltjaim. Betokosodott, sebesedett pattanásaim voltak, amik a foltokat okozták.
Szerintetek mit tudnék használni az arcomra ezeken kívül?
Tonikot még nem sikerült normálisat találnom.
Használj érzékeny, száraz bőrre való termékeket. Nekem is pirosodik, és csak olyat használok ami "minden mentes". Mert irritálta a bőrömet.
Nekem eddig a csiganyálka vált be a benton-tól, hidratálókrémet még nem találtam olyat ami nekem beválik.
Meg azeleinsavat használok, a pigmentfoltokat szépen eltüntette az arcomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!