Lefekvés előtt mennyi idővel fejezitek be az éjszakai arcápolási rutint?
Mit neveztek rutinnak? Azt, hogy bekrémezitek az arcotokat?
Mert azt tényleg jobb fogmosás után csinálni, hiszen különben lemosod a szád körül.
De ha benne van a smink lemosása is (hiszen a "rutin" egy többlépéses folyamat végrehajtását jelenti), akkor azt zuhanyozás előtt célszerű végrehajtani, és zuhanyozás közben tiszta vízzel még jól meg is tudod mosni az arcod. Utána jöhet a krémezés.
Én egyébként ezzel kezdek, ha hazaértem, otthon szeretek teljesen tiszta lenni, még smink sem kell.
Nálam a rutin: arclemosó - tonik - krém
Ez talán jobb zuhanyzás után, fogmosás előtt.
De ha (nagyon ritkán) sminkelek, akkor sminklemosó - arclemosó - tonik - krém
Szerintem vízzel is le kell mosni az arcot. Én nem is érzem tisztának, ha nem mosom meg vízzel is. Arctisztítót használok, változó, hogy mit, de vízzel öblítem le. Épp ezért csinálom zuhanyozás közben. A krém később jön.
Amúgy, (lehet, hogy más is így van vele), de nekem fogmosás után muszáj ajakápolót használnom, mert a fogkrém szárítja az ajkaimat.
Nekem sajnos megy egy kicsi a szám környékére fogmosáskor :S
Ezért a fogmosás az arcrutin előtt van nálam. Sőt, általában még a zuhanyzás előtt szoktam fogat mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!