Mit igényeltek egy szépség szalonban?
Nekem nem világos, hogy te akkor mi is vagy? Masszőr? Vagy más, de pluszban még masszázst is adnál?
Ha a masszázs egy külön szolgáltatás, akkor nem elég a fej/talp, hanem egész testes kell.
Ha egy ajándék extra, akkor bármelyik jó lehet, amelyikre éppen vágyik a vendég.
Senki sem vár el masszázst a fodrásznál, manikűrösnél. A fodrász már eleve a hajjal babrál, ami nagyon jól szokott esni a nőknek.A mosótálnál is finoman belemasszírozzák a fejbe a sampont, balzsamot.
Azért mennek oda az emberek, hogy frizurát, vagy körmöt csináltassanak. Szerintem szájon is vágnám azt, aki csak úgy elkezdené a testemet hajmosás, vagy körömlakkozás után masszírozgatni.
Ha a szépségszalon szolgáltatásai közé tartozik a teljes testmasszázs (egy zárt szobában, nem a fejmosó tálnál), akkor be kell rendezni külön egy szobát rá.
Úgy tudom, hogy masszázst csak olyan végezhet, aki kitanulta, különben egy hibás masszázzsal súlyos károkat tehet a testben.
Egyébként gyógymasszázzsal piszkosul jól lehet keresni. 20 ezer forint fél óra. Csak ahhoz is végzettség kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!