Tényleg nem lehet semmit sem csinálni a terhességi csíkokkal?!
Van aki műtéten kívül tud ajánlani valamit, akár mozgás, akár bőrápolási krémek vagy bármi terén? Nem nagyon szeretném műttetni a hasamat, mert úgy tudom, hogy akkor már necces a következő terhesség. Bár nem tervezek több gyereket, de ki tudja mit hoz a sors, ez olyan véglegesnek tűnik... :((
Szóval van esetleg akinek már bevált valami?
Köszi szépen, igen ezt ismerem, de ez nem csak megelőzésre van? Jó a már meglévők kezelésére is?
Na mindegy, már nem zaklatlak vele, rákérdezek egy avonos ismerősömtől is.
Nagyon köszi a segítséget!
üdvi
Megint én, nézd ezt most találtam:
http://www.youtube.com/watch?v=IAqcmr44aZA&feature=related
Szóval még akkor is van remény, ha az Avonos krém nem jön be :D
Bár gondolom nem kevés pénzbe kerülhet, de egyszer talán majd lehet, hogy utánajárok pontosabban is, hogy mi ez a lézeres kezelés. Köszi szépen, nem is hallottam eddig erről.
Egyébként az jutott eszembe, hogy ha a mellnél csinálják ezt, vagyis ""összehúzzák a szétrepedt bőrt"", akkor elvileg a mell is egy picit feszesebb lesz tőle, nem? Mind a két gyereket szopiztattam 18 majd 21 hónapig és a 75DvE-s mellem eléggé nem úgy néz ki mint előtte, függetlenül attól, hogy ott nekem a bőr maga szerencsére nem (így annyira nem látványos) csak alatta a szövetek repedtek meg. Majd megnézem, hogy lehet-e mellre is használni ezt a krémet, bár csodát biztos nem fog tenni. Viszont ha már egy fokkal jobb, az is szuper, mert még ha lenne rá most pénzem akkor sem biztos, hogy "kitömetném".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!