Hamar zsírosodó hajjal mit csináljak?
Figyelt kérdés
Este szoktam hajat mosni, és általában már másnap este, azaz 24 óra elteltével zsíros a hajam. Ilyenkor egy kevés szárazsampon megoldja (az egyébként mennyire egészséges, nem teszi tönkre a hajat?), aztán a 3. napon már muszáj összefognom. Ha ilyenkor is használok szárazsampont, akkor összefogva még tudom egy napig hordani. Tegyük fel, hogy vasárnap este mostam hajat, szóval most csütörtök van, és lusta vagyok/nincs időm, ezért péntekre már nem mosok hajat. Ilyenkor hétvégére olyan lesz a hajam, mintha egy bödön zsírt rákentek volna. Mit csinálok rosszul? Nagyon ritkán van, hogy napokig (2-3) bírja száraz sampon nélkül a hajam, fogalmam sincs miért. Head&shoulderst használtam, majd váltottam Garnier korpásodás ellenire, azzal egy kicsit később zsírosodott, de már relatív régóta azt használom, és nem tudom hozzászokott a hajam, elkezdtem megint h&st használni, de nem változott semmi. A végét nem szoktam samponozni, illetve arra rakok pakolást meg olajat, de csak a végére. Bármi tipp? Vagy ezzel nem lehet mit kezdeni? Kinövöm majd egyszer? 16 vagyok2022. ápr. 21. 17:58
11/12 anonim válasza:
Hintőpor, nekem akármeddig ki lehetne tolni vele a hajmosást, ezért nem is használom mert akkor nem tudom rávenni magam a hajmosásra xd
Ha nagyon zsíros kösd föl vagy fond be, naponta semmiképp ne mosd.
12/12 anonim válasza:
Én is próbáltam a hintőport, de nekem csak felerősítette a büdös, zsíroshajszagot. Jobb a szárazsampon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!