Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mekkora mellek egy 16 éves...

Mekkora mellek egy 16 éves lánynak?! (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2010. szept. 15. 18:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

off: áruld már el létszi,hogy hol veszed a melltartódat és milyen fazonút :)

nekem soha sem állnak így,pedig kb ekkora cicijeim vannak és nem is lógnak hanem feszesek

2010. szept. 15. 19:28
 22/34 A kérdező kommentje:

kínaiba XDD :D

és 75-80B : )

tökjókat lehet kapni már 1000ft-ér :O

nézz be te iss;)

2010. szept. 15. 20:42
 23/34 anonim ***** válasza:
57%

össze vissza habizol :DD

most amugy ezen mi a különleges? :D én meg 14vagyok,és a tiednél is nagyobb :D

nem pushup mi? :D higgyük is el ..:D

2010. szept. 15. 20:57
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

egy félgömb alakú implantátum szokott így kinézni, de ha természetes, akkor valószínűleg az a pici szivacs elég ahhoz, hogy így felnyomja neked :)

amúgy nem nagy, inkább olyan kicsi - közepes, csak össze van nyomva + dekoltált. semmi különleges.

2010. szept. 15. 22:50
 25/34 anonim ***** válasza:
67%
Tegyél fel melltartó nélküli képet. Akkor megmondjuk a tutit, és bebizonyíthatod, hogy nem a melltartó formálja ilyenre.
2010. szept. 16. 06:03
 26/34 anonim ***** válasza:
65%
ezt a sok retardált majmot... mondta a kérdező, hogy az ő melle különleges? Kikérte a véleményetek, hogy a korához illik e ez a mellméret vagy sem. Erre ti meg elkezdtek ugatni a melltartóról meg, hogy semmi különleges nincs benne ... szép munka. irigység beszél belőletek. (kiröhög)
2010. szept. 16. 09:07
 27/34 anonim ***** válasza:
57%

Ne foglalkozz a hasztalan hozzászólásokkal. Némelyek kényszert éreznek, hogy hülyeséget válaszoljanak. Nekem is ilyen a mellméretem, és szerintem nem kicsi, egy közepes mindenképpen. Szépek, csinosak a tieid.

De áruld el kérlek hol vetted a medálod? Mert megörülök érte. Nagyon tetszik.

2010. szept. 16. 10:20
 28/34 anonim ***** válasza:
77%

09:07

Te fogyatékos vagy?! A méretére írtam, hogy semmi különleges, ugyanis a méretére kérdezett rá a kérdező! Nyilván azt hitte a kérdező, hogy majd mindenki el fog ájulni a kisméretű felnyomott dudáitól. Erre írtam, hogy a mérete semmi különös, mert ennél nagyobb mellekkel látok tiniket nap mint nap. Ez van.

2010. szept. 16. 10:47
 29/34 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de melltartó nélkül lehet fele ekkora sem lenne. Persze ez nem baj. Az enyémek sokkal nagyobbak, kb mint 2 felfújt lufi, és néha nagyon idegesítenek:/
2010. szept. 16. 13:13
 30/34 anonim ***** válasza:
Azért áll így mert nem nagy a melle(d)+ melltartó.Optikai csalódás.Nagyobbra megnő nem ilyen lesz :)
2010. szept. 16. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!