off: áruld már el létszi,hogy hol veszed a melltartódat és milyen fazonút :)
nekem soha sem állnak így,pedig kb ekkora cicijeim vannak és nem is lógnak hanem feszesek
kínaiba XDD :D
és 75-80B : )
tökjókat lehet kapni már 1000ft-ér :O
nézz be te iss;)
össze vissza habizol :DD
most amugy ezen mi a különleges? :D én meg 14vagyok,és a tiednél is nagyobb :D
nem pushup mi? :D higgyük is el ..:D
egy félgömb alakú implantátum szokott így kinézni, de ha természetes, akkor valószínűleg az a pici szivacs elég ahhoz, hogy így felnyomja neked :)
amúgy nem nagy, inkább olyan kicsi - közepes, csak össze van nyomva + dekoltált. semmi különleges.
Ne foglalkozz a hasztalan hozzászólásokkal. Némelyek kényszert éreznek, hogy hülyeséget válaszoljanak. Nekem is ilyen a mellméretem, és szerintem nem kicsi, egy közepes mindenképpen. Szépek, csinosak a tieid.
De áruld el kérlek hol vetted a medálod? Mert megörülök érte. Nagyon tetszik.
09:07
Te fogyatékos vagy?! A méretére írtam, hogy semmi különleges, ugyanis a méretére kérdezett rá a kérdező! Nyilván azt hitte a kérdező, hogy majd mindenki el fog ájulni a kisméretű felnyomott dudáitól. Erre írtam, hogy a mérete semmi különös, mert ennél nagyobb mellekkel látok tiniket nap mint nap. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!