Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudom hullámos/göndör...

Hogyan tudom hullámos/göndör hajamat (még) jobban tincsekre osztani? (Úgy hogy a kócos, bodros részeket is újra tincsbe tudjam szedni? )

Figyelt kérdés

Esetleg valami nem túl drága termék , ami extra hullámosságot ad és/vagy segít megszűntetni a kóct benne, de ugyanakkor nem nehezíti el a hajat? Vagy esetleg speckó hajszárítási technikák (én diffúzort szoktam használni fejjel lefelé fordított fejjel)? Azt is elmondhatjátok, ha tudtok valami éjjeli technikát, amivel reggel kibontva még hullámosabb lesz és kevesebb az esélye, hogy elalszom és reggel tiszta kócos hullámokra ébredek?

Köszi, és bocsi a sok kérdésért!!

2010. szept. 14. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:
hajhab:D
2010. szept. 14. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!