Melyik női eldobható borotva hatékony? Melyik vált be nektek?
Vettem X-Epil eldobható borotvát. Ahogy húzom le a lábamon, már akkor pöttyökben vérzik az egész lábszáram. Tegnap jártam így, egész este szinte égett a lábam. Mára gyönyörűen néz ki. Dobom is ki az egész csomaggal. Közben vettem Bic eldobhatót, viszont utólag láttam meg a neten a véleményeket róla. :( Nem sok jót ígér az sem, ezért nem merem kipróbálni.
Tudtok olyat ajánlani ami tényleg hatásos és nem vérzik a láb tőle már az első használatnál?
Nem először borotválkozom, tehát nem ügyetlen vagyok.
27N
Ne haragudj, de nem ez volt a kérdés. Ha nem tudsz ajánlani, ne írj semmit. Segítséget kérek. Biztos van aki használ valamilyet, amelyik bevált.
Ilyen ember írjon légyszi. Köszönöm!
Köszönöm a tippeket!!
Már mástól is hallottam, hogy a férfi borotva sokkal jobb.
Gilette simple venus. Hosszú évek óta bevált.
Én egyszer próbáltam borotvát a férjeméből, még a bőröm is felhorzsolta. Szerintem a férfi borotvák nem a finom női szőrzetre vannak gyártva.
kremmania.hu-t javalsom, rengeteg tapasztalatot írnak a vélemény szekcióban
és az eldobhatók közül engem mind felsértett (gondolom borotvahabot használsz), ezért váltottam műanyag, de cserélhető fejűre. sokkal szebb az eredmény, a fejet cserélni kb ugyanannyi mintha másik eldobhatót használál
nekem a wilkinson sword hydro vált be, de van barátnőm, akinek a gilette. igazából 5 pengétől már minden jó és ég és föld lesz a különbség az és az eldobható között
Szerintem az a lenyeg, hogy 5 penges borotvat valassz. En ugyan nem eldobhatot hasznalok, mert a fejeket cserelem, de a gillette venus 5 penges borotvaja bevalt.
Ezek a 2-3 pengesek szart se ernek nekem, en csak elvagtam a labam veluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!