Hogy találjak magamhoz illő frizurát?
Figyelt kérdés
Szeretnék új frizurát de sok félét kinéztem viszont egyik sem igazán illik hozzám. Főleg azért, mert nagyon utálom a hajamat és szeretnék rajta változtatni, mert ha egy kisebb változtatás is van rajta jobban tetszik. Viszont nem szeretem ha hosszú, nekem eleve szenvedés a hajmosás és hiába szeretnék szép hosszú hajat, akkor is kell azt ugyanúgy ápolni, de ha rövid akkor kevesebb idő lenne és ez mindig így van ha rövidebbre vágom. Szőke hajat szeretnék, mivel az volt már és azt szerettem a legjobban. De szőke hajhoz nem tudok jó frizurát találni. Frufrum van amit nem szívesen hagyok el, szóval frufrus frizurát tudnátok mondani vagy képen linkelni ami szőke is egyben, meg persze nem túl hosszú? Nagyjából ez az elképzelésem, de folyton változik ha jobbnál jobb képeket látok hajakról, de szeretnék 1 frizurát hordani nagyon sokáig. Szemüveges vagyok ha számít ja és nő. Ja és természetesen fodrászhoz megyek majd, nem itthon mesterkednék vele.2022. márc. 26. 14:29
1/9 anonim válasza:
Ha jól éreznéd magad vele, valami nagyon rövidet javasolok neked, természetesen a frufrunak megfelelő hosszal. Hátul és oldalt felgépelve.
2/9 anonim válasza:
Mondjuk van olyan rövid bob ahol alul körben fel van nyírva és van belőle frufrus változat is. Ebben az esetben nekem ez pont praktikus lenne és könnyen kezelhető.
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg egyenes, váll alatt érő picivel kb.
2022. márc. 26. 18:46
5/9 A kérdező kommentje:
3.köszi a képeket. ilyesmikre gondoltam :D
2022. márc. 26. 18:47
6/9 A kérdező kommentje:
főleg az első, utolsó, és ötödik tetszik.
2022. márc. 26. 18:48
7/9 anonim válasza:
Rétegesen vágott bob, vagy annál rövidebb.
Viszont vigyázni kell, vannak olyan rövid fazonok, amik sehogy nem néznek ki, ha nem szárítod be.
Szóval egy rövid bob szőkében (szerintem) jól néz ki, ha réteges, lesz magától tartása, ha nagyon muszáj, csattal el lehet tűzni (sport, arcmosás, stb.)
Egy bob egyértelműen nagyon nőies, de nem túl hosszú.
Csak vigyázz hogy jó legyen a fodrász, és ne "Karent" vágjon.
8/9 anonim válasza:
Ez is nagyon szép frizura
9/9 anonim válasza:
Egyenlőre ne vágass túl rövidet ha kell el lehessen tűzni vagy hátul fel csatolni a bob most nagyon divat minden a fodrászon múlin csak ne ess át a ló túloldalára hogy ne tudjad kezelni. Azért inkább kis mértékben változtass rajt amit tudsz kezelni. Most arra gondolok hogy beszárítás vasalni stb ez sok időt is igénybe vehet. Ezt tapasztalatból mondom a feleségem a példa. Amúgy sok sikert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!