11/19 anonim válasza:
Régen, amikor még hiszékenyebb voltam, akkor igen. Az eredmény nem igazán gyözött meg, a böröm folyamatosan piros volt meg égett, a szörszálak meg nem igazán tüntek el.
12/19 anonim válasza:
Minden hülyeségről találsz videót a neten, hogy valakinek bevállt.
13/19 A kérdező kommentje:
Nézz utána YouTube-on. Többen tesztelik és mindenkinek működik.
2022. márc. 24. 10:18
14/19 A kérdező kommentje:
#11 régen tesztelted? Dehát ez egy elég új dolog.
2022. márc. 24. 10:19
15/19 anonim válasza:
Nem is vagy kivancsi a válaszokra :D te eldöntötted, hogy ez neked jó és meg fogod venni. Negatív választ nem is fogatsz el
16/19 A kérdező kommentje:
Lehet érvelni bizonyítékokkal, hogy miért nem működik. 😂
2022. márc. 24. 15:12
17/19 anonim válasza:
Kerdezo, konyorogve kerlek, probald ki!
Csak aztan lecci irdd le a talasztalataidat, kivancsi vagyok...:D
Gondolom meg tini vagy, tiniknek nem lehet megmagyarazni semmit, mert ugy is azt gondoljak,hogy nekik van igazuk. Nem baj, probald csak ki, jo lesz! 🤣
18/19 anonim válasza:
Kérdező, ott van a customer reviews. Kattints rá az 1 csillagos értékelésekre, és olvashatod, hogy nekik egyáltalán nem használt (vagy meg se kapták).
19/19 A kérdező kommentje:
Hát jelenleg is használom és tökéletesen működik. Mivel vastag a bőrőm nekem TÖKÉLETES. A borotvától mindíg viszketett a lábam és "eperbőrős" 🤔 lettem. Nem volt kellemes. Ez a cucc megváltás.
2023. febr. 25. 04:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!