Mit rontok el gyantázásnál? Érdemes lenne inkább szakemberre bízni? Ha igen, azt hogy kivitelezzem? Epilálási módszerek? IPL esetleg?
X-Epil meleggyantával nekiestem a lábamnak, mert iszony szőrös vagyok sajnos, de nem ragad bele rendesen a szőrbe és itt-ott ottmarad a szőr... Nagyon idegesítő, mert így is megszenvedek vele.
Illetve van egy Philips Satinelle HP6422/01 típusú epilátorom, de őszintén szólva nekem sz*rt sem ér, bár lehet hogy én használom rosszul, nomeg kegyetlen fájdalmas is.
A szakemberrel való szőrtelenítést hogy lehetne megoldani? Tartok attól, hogy pár nap elteltével ugyanolyan szőrös lennék...
Vagy amin még gondolkodtam, az a Philips Lumea IPL készülék. Hasznos lenne megvennem? Nem lesz tőle bőrrákos az ember?
"A szakemberrel való szőrtelenítést hogy lehetne megoldani?"
Fölemeled a telefont és időpontot kérsz egy kozmetikustól. Onnantól csak az a dolgod, hogy elmenj és fizess.
Én csak annyit tudok írni, hogy óriási különbség van egy profi kozmetikus és az otthoni gyantaszalagos módszer között.
Végigjártam a magam útját én is. Otthon próbálgattam mindenféle házi módszert, mígnem egyszer rászántam azt a pár ezer forintot és elmentem egy szalonba.
Gyönyörű sima lett mindenütt és az otthoni gyötrelemhez képest alig fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!