Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ennyire igénytelenek...

Miért ennyire igénytelenek egyes tinik?

Figyelt kérdés

Pont ma busszal mentem haza és direkt figyeltem, hogy a tiniknek le van-e gyantázva a bajusz rész és egy csomónak egyáltalán nem volt. Nem értem, hogy van egy tök szép arcú, jó testű, nagy mellű csaj és ott van rajta a fekete bajusz. Olyan gáz szerintem. Ennyire nem képesek, hogy szőrtelenítsék ott vagy most már ez a divat?

20/F

2010. szept. 13. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Jót röhögtem ezen a kérdésen - ilyet is csak egy pasi tud feltenni.

Borotva ugye kilőve ott, epilátor sokaknak olyan fájdalmas, hogy felér egy nyúzással, a hideg gyanta... nos, ki kell ábrándítsalak, azt sem szabad bajuszon használni, főleg nem otthon. Ugyanis ügyetlen kéz rosszul húzza le, és a tévhittel ellentétben, ha nem jól csinálod, még a gyanta is erősíti a szőrt - ugyanis nem tövestől tépd ki, csak beleszakítod a bőrödbe.

Nem is gondolnád, hogy némely lánynak milyen problémái vannak a szőrtelenítéssel.

Egyébként én sem találkoztam még olyan lánnyal, akinek pödrött bajsza lett volna, lehet, hogy csak te vonzod az ilyeneket. Pedig nem hiszem, hogy - ráadásul lány lévén, sok barátnővel -, kevesebb csajt látnék közelről, mint te.

2010. szept. 14. 11:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik, de meg lehet különböztetni azt, aki sose szedi ki, és azt, aki szedni szokta, csak akkor kinőtt, és épp nem szedte le.

Én szoktam, de néha előfordul, hogy kimegyek úgy utcára, hogy épp nincs leszedve, mert nem volt rá időm. (Van, hogy a lábamra sem jut, és akkor nem veszek fel rövid nadrágot.)

Azt írtad, a fiúknak nem kell szőrteleníteni, mert nem szólják meg érte... Szerintem gusztustalan a hónaljszőr egy férfin is, meg "máshol" is, ha már akkora...

2010. szept. 17. 20:29
 13/17 A kérdező kommentje:

"Szerintem gusztustalan a hónaljszőr egy férfin is, meg "máshol" is, ha már akkora..."

Ez igaz, azt igen kell is szőrteleníteni de például kar, láb az maradhat szőrös.

2010. szept. 17. 21:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Nah sikerült eltakarítanom a szemetet.
2010. szept. 17. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Miért lett ennyi komival kevesebb? Melyek lettek törölve?
2010. szept. 17. 22:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Kultúrált keretek között is lehet vitatkozni.Ne legyetek óvodások.
2010. szept. 17. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:

képzeld valakinek nagyon érzékeny a bőre

én pl ha legyantázom, nem csak rögtön, hanem napokig vörös a bőröm, bármit kenek rá...ráadásul feltűnően hámlik is, amin csak ront az alapozó...ez ráadásul sokkal feltűnőbb is

2010. szept. 18. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!