Mennyiszer érdemes menni szoláriumba és hány percekre kezdőként?
Miért van itt mindenki ellene?
Honnan veszitek ezt a bőr rákot? Valaszok hiányában olvastam régebbi kérdéseket. Mindegyik ezzel jön. Tényleg ekkora a kockázata? Vagy mi? Mekkora a kockázat, 80 szazalék? Vagy 90. Esetleg 95?
Minden dohányos tüdő rákot is kap? Minden alkoholistának szétmegy a mája? És ezek még nem is hasonlíthatóak, mert a cigarettás napi 2 dobozzal szív. Az alkohlista meg minden nap be van rúgva. Mégis mennyinek kutya baja.
Ez a szolárium mitől lenne ennyire ártalmas? Valaki magyarázza el.
Én is minden évben tavasszal elkezdek szolariumba járni, de csak is kizárólag krémmel! Nagyon fontos, hogy szolárium krémmel kend magad, mert nem csak a barnulast segíti, hanem hidratalja és védi is a bőröd, mert sajnos, nem sajnos tényleg káros a szoli.
Kezdesnek az első 3 alkalommal 5 percre szoktam járni aztán 8 és végül maximum 10. Ettől többre soha nem fekszem be. Felváltva használom a fekvőt es az állót , 2 alkalom fekvő után általában megyek 1 állót, hogy egyenletesebb én barnuljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!