Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha nagyon szeretnék hosszú...

Ha nagyon szeretnék hosszú hajat, érdemes lenne póthajat felrakatnom?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok. Azt kell tudni hogy 18 éves koromig rövid hajam volt, mert anyám szerint az jobban áll. Ilyesmi:

[link]

Azota elkzdtem növeszteni, de nagyon lassa nő. Festve van, szoval látom hónapról hónapra mennyi a lenövés.

Most kb ekkora,még a mellemig sem ér le.

[link]

Szoval kb 20 centit nőtt 6 év alatt. Évente 2-3-szor szoktam vágatni 1-2 centiket mert törik hiába eszek egészsegesen, szedek vitaminokat, használok hajpakolást/balzsamot.

De nagyon nagyon szeretnék hosszú hajat (gyerekkorom óta), derékig érőt. Érdemes lenne póthajat felrakatnom?

2022. márc. 13. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ebben a kérdésben miért vadidegen emberektől kérsz tanácsot?

25 éves felnőtt létedre tanulj már meg a saját életeddel kapcsolatban egyedül dönteni és vállalni érte a felelősséget.

Saját véleményem az, hogy ne tetess fel póthajat.

2022. márc. 13. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
16%
Ne festesd, egyből fog nőni!
2022. márc. 13. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem először próbálj ki egy parókát.

A póthaj megterheli a saját hajadat, és az se biztos hogy igazán tetszene.

2022. márc. 13. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:
A póthaj nagyon drága alapvetően plusz járni kell újra feltenni ami szintén pénz. Ha van rá kapacitásod és növelné az önbizalmad akkor próbáld ki, nem végleges de azért ártani fog a hajadnak arra készülj fel. Festeted szóval törik le a vége, ezért nem nő olyan gyorsan. Azt mondják a fejmasszázs és egyes olajak plusz az olaplex termékek nagyon jó hatással vannak rá ha esetleg mégis az eredetit szeretnéd növeszteni.
2022. márc. 13. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!