Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek gáz ha holnap úgy...

Szerintetek gáz ha holnap úgy megyek suliba, hogy "Lady Gaga" masnit csinálok a hajamból?

Figyelt kérdés

Vagyis a saját hajamból formázok egy masnit, nem póthajból.

Igazából nem vagyok olyan nagy Lady Gaga-fan [bár szeretem a zenéjét], csak megtetszett a masnis haj, [ [link] és próbáltam megcsinálni, és sztem nagyon jól sikerül. ^^ Egyébként a hajam hosszú szőke, és kék szemű vagyok, nincs különösebben kirívó stílusom, farmert hordok színes pólókkal.

De nem sok ez suliba? Neves suliba járok, de nem szigorúak a tanárok. Igazából a diákok véleménye érdekelne. Ti mit szólnátok hogyha az osztálytársatok így jönne suliba?

2010. szept. 12. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

hehee (aki kérdezte a korodat) én is annyi vagyok :D

de sztem az tényleg sok .. :D

én biztos nevetnék ..

ezt nem sértésből írom :)

2010. szept. 12. 21:02
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
én csak azt nem értem, hogy az agyon tetovált, agyon lyukasztott tizenévesekre azt mondjátok, hogy hú milyen menő, de aki a saját hajából csinál egy masnit, az meg már mindjárt gáz meg ciki! én valahogy ezt a masnit nem tartom olyan durvának, figyelemfelkeltő az biztos, de most miért ne? maximum kibontod a 2. óra után, ha nagyon negatív a vélemény és ez zavar téged! szóval én azt mondom, hogy ha nem zavar, ha megbámulnak, menj így nyugodtan! többeknek tetszeni fog, többeknek nem, de ez mindig így van, bármiben is vagy!
2010. szept. 12. 21:15
 13/22 anonim ***** válasza:
9%
loool xDDD én úgy kiröhögnélek ilyen hajjal xD ez nagyon béna xD hát beszarok xD
2010. szept. 12. 21:19
 14/22 anonim ***** válasza:
74%
hát ha nagyon nagy egyéniség vagy és nem zavar hogy jópáran megbámulnak mutogatnak és kiröhögnek. mert tuti ilyen is lesz. szóval ha ezt kibírod akkor nyugodtan.
2010. szept. 12. 21:38
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
Ú, szerintem NE. Esetleg buliba, de suliba ne. :D
2010. szept. 12. 21:55
 16/22 anonim ***** válasza:
57%
Ha valaki nem csinál ilyet kiröhögik mert tucat ha csinál azért szóval szerintem nyugodtan igy is úgy is van aki ki fog röhögni. Nekem tetszene
2010. szept. 12. 23:08
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Suliba nem való. Amúgy poénos, nem akkora polgárpukkasztás, mint sok mostani hóbort.
2010. szept. 12. 23:11
 18/22 anonim ***** válasza:
18%

ezt most jószándékkal írom, és nem sértésként, de szerintem sem ajánlatos úgy menned:)

még buliba sem...ha neked tetszik is, másnak nem biztos:)

senki ne beszéljen rá, ha adhatok egy tanácsot:)

szóval a válaszom, ne menj úgy sehova:)

remélem segítettem:)

2010. szept. 12. 23:56
 19/22 anonim ***** válasza:
74%
ha velem összefutnál tuti mosolyognék rajta, de ha normális csaj vagy hozzá, akkor utána úgysem érdekelne, milyen a hajad :) 25L
2010. szept. 13. 14:16
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez túl nagy...Kisebbet nem lehet? Úgy talán jobban mutat.
2010. szept. 13. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!