Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Hajfestéktől, tényleg rákot...

A Hajfestéktől, tényleg rákot lehet kapni?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, lassan 16(nemsoká) és 2009. júliusában festettem be életemben először a hajamat feketére. aztán még 1x átfestettem novemberben, aztán leradíroztam L'oreal radírral. aztán belett festve 2010 januárjában barnára(színező)! aztán még 1x barnával, de az rendes festék volt. aztán májusban voltam sötétvörös, most nyáron , júliusban befestettem emgint feketére, ma megint beszeretném mert foltos néhol(barna foltok, plusz kopott rendesen a fekete) és arra gondoltam hogy novemberben még leszek barna, és januárban ott a vég. mert akkor véglegesen középszőke leszek

Nos? Rákot lehet kapni ennyitől? (ja plusz ha tönkre megy a hajam, mert már így is száraz, meg néha hagymástul hullik ki..tom az nem nő vissza, dea többi. ami nem hagymástul hullot ki, szal... ha tönkre megy van megoldás? de már 2008-tól(hajfstél nélkül volt a zhajam) azóta hullik és kb 2003-4.ben száradt ki))

2010. szept. 12. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
A hajfestékek is vegyszerek. Tönkreteszik a hajat és a fejbőrt is,a többi kozmetikummal együtt. Rákot is lehet elvileg a vegyszerektől kapni,de mástól is.
2010. szept. 12. 19:15
 2/8 A kérdező kommentje:

öm

most hajszínezővel efsteném be a hajamat.

novemberben barna színezővel, januárban pedig középszőke színezővel..:s

ez is erős vegyszernek számít?

2010. szept. 12. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ennyire. :) 16 éves vagyok, 14 éves korom óta festem a hajam kb havonta (ugye ahogy nő le...) biztosan lehet tőle rákot kapni, de nem olyan veszélyes mintha cigiznél. Nyugodtan festheted. :)
2010. szept. 12. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de azt igen, hogy nem viccből adják a hajfesték mellé a gumikesztyűt. Egyik osztálytársam az anyja haját festette be, nem volt rajta kesztyű. Másnap bedagadtak a kezei, és kórházban volt 1 hétig.
2010. szept. 13. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:

utolsó! Lehet h allergiás rá, mert túlérzékenységi próbát is kellene amúgy végezni festés előtt (24 óra) , a kesztyű meg azért van, h felvegye, h ne a kezét, hanem a haját fesse... szerintem (:

16/L

2010. szept. 15. 23:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Így van, az volt a baj, h nem vette fel a kesztyűt.
2010. szept. 15. 23:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm : D
2010. szept. 23. 15:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet tőle rákot kapni, különben nem árulhatnák a boltokban.
2010. szept. 23. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!