Milyen hétköznapi hajakat szoktatok csinálni magatoknak?
Én csak óriás hajpókkal felkontyolom ez kb. 3mp.
Frissen mosva szokott kiengedve lenni vagy akkor szoktam azt, hogy csak a felét tűzöm föl pókkal, néha gumival félig áthúzva. "Hétköznapra" ennyi.
Amikor el kellett járnom dolgozni, akkor még gumiztam lófarokba és fontam is. Meg vannak ezek a kontykészítők azzal is fel lehet szépen fánkba tekerni. Nálam sajnos csak ennyi.:/
Derékig érõ, hullámos/göndör hajam van, ilyeneket szoktam csinálni:
- simán kiengedve
- félig kiengedve, félig felfogva egy copfba a fejem tetején
- félig kiengedve, de két kis copf felfogva elöl/oldalt
- kiengedve, de egyik oldalon elcsatolok egy tincset hullámcsattal
- ugyanaz, minf az elõzõ, de az elcsatolt tincset be is fonom
- felkötöm lófarokba a hajamat sima hajgumival vagy színes scrunchieval
- fém hajcsattal felcsatolom az egész hajamat (arany színû csatot használok, így kicsit elegánsabb hatást kelt, nem olyan, mint mikor otthon felcsatolom pl. egy mûanyag vacakkal zuhanyzáskor)
- kiengedve, de belerakok egy színes kendõt/bandanát
befonom egy vagy két copfba, sima vagy halszálka fonással (ezek nagyon egyszerûek)
- felkötöm lófarokba, és utána fonom be sima vagy halszálka fonással, 1 és 2 copffal is mûködik
- felkötöm lófarokba, de egy tincset (a tövénél) befonok, és azt is hozzáfogom a többi hajamhoz, úgy gumizom össze
Ezek nagyon egyszerûek és gyorsak. Ha ügyesebb lennék, és nem lennék ilyen lusta, biztos csinálték parketta vagy holland fonást is, 1 vagy 2 részeset. Sokan mondják, hogy ezeket is könnyû megtanulni, de nekem egyelôre nem sikerült 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!