Összefogott haj nézhet ki ugyanolyan jól, mint a kiengedett?
Lövésem sincs, hogy hordjam a hajamat, kiengedett hajra inkább lányok mondják hogy jó, összefogottra meg inkább fiúk (16/L), és nem tudom melyikükre hallgassak:D
Amúgy összefogva úgy hordom, h összefésülöm a lófarokba, magasan van feltűzve, a frufrumat meg nem csatokkal, hanem hajpánttal fogom le. A kiengedett hajam meg oldalfrufrus, de szerintem ez kiderült már eddig :) vélemények? amúgy vékony, ováliskás-szív alakú fejem van kb:D előre is köszönöm!
Igen. De tapasztald ki, neked melyik áll jobban. Na meg nem mindegy, hogy van összefogva, stb.
Én azt vettem észre, hogy a kiengedett haj önmagában is elég, összefogott hajjal viszont igényli az összkép a sminket. Gondolom, azért, mert világos a bőröm, szemem, de a hajam sötét, így kibontba ad egy keretet az arcomnak. Összefogva ez nincs és így színtelennek tűnik az arcom, igényli, hogy rásegítsek kicsit.
Hát van akinek a bekötött áll jobban és van akinek kiengedve.:)Ezek szerint neked mindkettő.
Én úgy szoktam ,hogy bekötöm hátul lófarokba és elől felcsatolom hajszálcsattal.(ojan buggyosra,remélem érted :D)
Meg kiengedve is lehet hajpántot rakni,vagy csak simán buggyosra megcsinálni.
Hát ha pasit akarsz akkor fogd össze és a lányok megbékélnek vele hogy te összefogva hordod és megszokják és nekik is tetszeni fog!!
Amúgy szerintem ez nagyon jó haj!!Össze van fogva(fel van tűzve) de mégis jól néz ki!!
Amúgy ezen az oldalon tudsz keresgélni!
17:17-es vagyok bocsi a 2. link ez
ezek kifejezetten jók
én szívesen felkötném a hajam utcára is, csak nem előnyös mert eláll a fülem :S
köszönöm a válaszokat:)
1.válaszoló: igen, sminkelem is magam, igaz nem sokat, de szemceruza, szemtus, szempillaspirál + szájfény :D
3. válaszoló: az a pasifogós dolog.. igen a fiúk szerint összefogva jobb, mert szép a nyakam meg sok más ilyen:D legalábbis szerintük:D
azoknak meg akik linkeltek: köszönöm, voltak köztük nagyon szépek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!