A skinny farmer még divat?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 21:32
2/9 anonim válasza:
Megmondom őszintén,engem nem igazán érdekel,hogy divat-e,én csak azt hordok. Nekem kényelmesebb,mint egy lógós,bőszárú nadrág,ami susog ha lépek,meg jobban is áll,karcsúsítja a lábaimat,kiemeli a fenekem. De szerintem mindenki hordja azt ami neki tetszik,és ami neki kényelmes. :D
3/9 anonim válasza:
Nem kimondottan divat, de sokan hordják, a fast fashion boltokban is lehet venni. De már kb. azok hordják, akik hozzászoktak, és nem akarnak lemondani róla. A tizenévesek 90%-ban bõszárú fazonokat hordanak.
5/9 anonim válasza:
Én is hordom még, mert sokkal verszátilisebb, mint ezek a mindeféle bootcut/bőszárú/palazzo vagy cargo jeans dolog. Jelenleg az a furcsa helyzet állt elő hogy nagyjából minden szabás divatos...
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok, én a nõi divatra értettem a válaszom.
8/9 anonim válasza:
Szerintem most pont nem, de a mom jeans meg ilyesmik elég rondák, úgyhogy én továbbra is csak azt hordok
9/9 anonim válasza:
Én is olyat hordok csak nem szűk és nem tapad rám
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!