Mi tetszik annyira mindenkinek abban a hajban aminek a felseje egyenes az alja pedig hullámos?
Figyelt kérdés
Nekem alapból ilyen,de nagyon utálom és szerintem nem is néz ki jól,a fájdalmas hajfésülésről meg már nem is beszélek...Frizurát se tudok tőle csinálni szinte semmilyet,órákig tartana megcsinálni...Meg szerintem nem is szép annyira.Mindenki ilyen hajat akar,én ezt nem értem.A helyükben meghagynám a gyönyörű egyenes hajamat.
2010. szept. 11. 15:37
1/9 anonim válasza:
nekem egyenes a hajam.
és én nagyon nagyon szeretnék ilyen hajat *.*
2/9 anonim válasza:
mindenkinek az kell, ami nincs.
4/9 anonim válasza:
Jól néz ki, de nem a természetes verziója sajnos. :D De ha szépen besütöd, meg nemtom mit csinálsz még vele, meg a fele póthaj... a kifésüléssel sincs nagy gondod, mert másnapra úgyis meg kell mosni, balzsamozni, sütögetni... xD
5/9 anonim válasza:
Hát én nem akarok ilyen hajat.
6/9 anonim válasza:
azért jo ha nem göndörited be felülmert akkor nme szöszösödik ki... és jó miaz hogymi tetszikbenne.. mindenkinek más tetszik..
7/9 anonim válasza:
Nekem ish ilyen:/
Eddig egyenes volt és mindig ilyen hajat akartam és most van:/de nem szeretem..minden nap 2 szer ki kell vasalnom..és egyszerűen gyűlölöm..
8/9 anonim válasza:
Ha ilyen hajad van, ne fésülgesd folyton! Főleg, ha beáll magától ilyenre. Sztem nagyon szép. Én is meg szoktam néha így csinálni a hajam, bár nekem rövidebb. Sokkal jobban néz ki sztem, mint a kivasalt lelapult haj.
9/9 anonim válasza:
nekem ilyen a természetes hajam és egyáltalán nem néz ki gázul , sőt mindig mindenki el van ájulva tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!