Hány éves korotokban jelent meg az első ősz hajszálatok?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és a minap vettem észre, hogy 4 fehér hajszálam van elől, amit látok tükörben és ez nagyon megrémisztett. Ez normális?2022. febr. 16. 02:19
1/19 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Vannak, akik egészen fiatalon kezdenek őszülni. Én nő vagyok, 25 évesen fedeztem fel az első ősz hajszálat, ki is téptem. :) Utána nagy ritkán volt csak 1-1 db. Most 38 vagyok, és most már elkezdtek szaporodni, többet is találtam. Mindegy, befestettem, letojom. :)
Te nagyon fiatal vagy, úgysem ez számít, de ha nagyon zavar, fesd be te is.
2/19 anonim válasza:
Férfiaknál nem ciki festeni? Bármilyen természetes színt választasz, látszik h festve van.
3/19 anonim válasza:
20 évesen nekem már fullosan ősz volt a hajam. Hát nem örültem neki, de még mindig jobb, mintha kopaszodnék.
4/19 anonim válasza:
20 évesen már volt sok ősz. Kb 30 voltam mire teljesen ősz lettem. Nem festetem, rövid frizurával jól áll. 34L
5/19 anonim válasza:
Nekem már 15 éves korom óta van ősz hajszálam,azóta festve is van.Ha már eltelik kb egy hónap a festés óta,megjegyzik,hogy huu,te őszülsz?igen,b*szki🙄22/L
6/19 anonim válasza:
18. Most világosabbra festetem és le fogom növeszteni. Festés után 2 héttel már lenőtt hatása van, utálom.
7/19 anonim válasza:
Mindenkinél más. Én 39 éves vagyok, de nincs egy se. Már volt aki megkérdezte, hogy milyen hajfestéket használok. :D Pedig semmilyet. Genetika. Öregapám kopaszodott, de 65 évesen se volt egy ősz hajszála sem. Anyám 62 évesen szintén nem festette és nem őszült. Valószínű én is ezt örököltem.
8/19 anonim válasza:
Nem őszülök, 21 vagyok. Anyám ennyi idősen már elkezdett, apámnak 56 évesen jelentek meg az elsők. Szerintem utóbbira üthettem ilyen tekintetben, amiért szerencsésnek érzem magam.
9/19 Noren1989 válasza:
12évesen. Akkoriban sokat stresszeltem. Az elmúlt 3-5évben az arànyuk felemelkedett 30%körülire.
Most 32vagyok, valszeg 40évesen teljesen ősz leszek.
10/19 anonim válasza:
Majdnem 26 éves voltam, anyukám halála után nem sokkal jelent meg az első ősz hajszálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!