A melleim közt ráncos a bőr,mit használják rá,hogy ne legyen olyan?
22 éves vagyok,és a melleim közt "fonnyadt" a bőr,vagy nem is tudom minek nevezzem.
A melleim nem fészek sajnos..
Pár éve hirtelen híztam és fogytam,ez így ment kb egy évig
A brom azóta ilyen,de csak ezen az egy helyen
Erre van megoldás?
Ilyet még nem is hallottam
Fotón látható?
Az sajnos, rendkívül vékony ott a bőr, illetve a bőröregedés 80%-áért a nap káros UVA sugarai felelnek, amitől ugye nem égsz le, de ha leégsz akkor biztos hogy alaposan kitetted neki a bőrfelületet, viszont ezt kapja folyamatosan borús időben is. Ezért fontos a fényvédő legalább erre a területre és az arcra, illetve a szoláriumban is ez a fény van, ha jársz szoliba akkor így....hát RIP érdemes abbahagyni :D
és ha már vna fényvédelem, tehát elzártad a folyamatos forrását a bőröregedésnek, akkor lehet ezt megtámogatni olyan hatóanyagokkal amelyek hónapok alatt de vissza tudják fordítani a folyamatot, illetve segítik a regenerációt.
A c vitamin serkenti a kollagéntermelést és antioxidáns hatású. a retinol rövidíti a bőrcserélődési folyamatot és szintén serkenti a kollagéntermelést, ez a hatóanyag persze hónapok alatt hoz eredményt, de ez hozz a alegerősebb legbiztosabbat. A hialuronsav lényegében vizet tart meg a bőrben, nem anti ageing de ha vízhiányos akkor nagoyn sokat segít.
Szal fontossági sorrendben: FÉNYVÉDŐ, retinol, c vitamin, hialuron
Köszönöm
Sosem voltam szoliban :D
Napfény nem is érinti azt a területet,mivel sosem teszem ki a mellem, általában olyan pólót és pulcsit hordok ami teljesen takarja.
Fenyvedobol melyik a legjobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!