Mit használjak dezodor helyett?
Figyelt kérdés
Ma a pasimnál alszom és elfelejtettem hozni dezodort. Nagyon rossz mert már érzem magamon hogy büdös vagyok hiába zuhanyoztam le 10 és már megint érzem.
Holnap innen megyek dolgozni is nem tudom mit csináljak.
2022. jan. 30. 22:17
1/14 anonim válasza:
Nedves törlőkendő, pasid deo-ja, nedves szappan.
2/14 anonim válasza:
Vagy indulj el holnap reggel korábban és vegyél út közben egy dezodort valahol.
3/14 A kérdező kommentje:
De az övé olyan erős férfi illatú. Nedves törlőkendő sincs most
2022. jan. 30. 22:26
5/14 anonim válasza:
Esetleg szappannal és vízzel lögyböld át a hónaljad, néha én is így szoktam
7/14 anonim válasza:
Hasznald az ovet, csak kevesebbet fujj belole. Bar nem tudom, mennyire izzadsz, en hetvegente ha epp nem megyek sehova, egyaltalan nem hasznalok dezodort es nem vagyok budos. Nyaron nyilvan mas a helyzet, de ilyenkor telen-tavasszal nem gond.
Holnap pedig melo elott veszel magadnak a boltban egy dezodort.
8/14 anonim válasza:
Használd a pasid dezodorját, kit érdekel ha férfi illatú... Még mindig jobb mintha mosdatlan szagúként mennél dolgozni. Más megoldás úgysincs, vagy büdösen mész, vagy férfi dezodorral.
9/14 A kérdező kommentje:
Jó de már 6-ra bent kell lenni a munkahelyemen. Nem lesz időm venni reggel.
És majd lehet rajtam érezni hogy pasi szagom van? Mert tuti megjegyzik majd..
2022. jan. 30. 22:55
10/14 anonim válasza:
Szerintem az sem tragédia, ha nem használsz semmit, majd ott kérsz valakitől egy parfümöt esetleg, reggel pedig csak leöblíted magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!