Mit kéne használjak vagy tennem?
Figyelt kérdés
Nagyon izzadok (örököltem édesanyám nővérétől) baba korom óta nagyon nagyon izzadok és zavar legjobban a szemem alatti résznél és mindenki kérdezi hogy "most sírsz?" mert annyira izzadok, használtam rengeteg dezodort (egyértelműen nem arcra) és nem használ semmi még a Secret dezodor se, mit tegyek? Tudnátok ajánlani valamit?2020. jún. 26. 00:46
1/3 anonim válasza:
Hát sajnos tudom, én is a tesóm is örököltük aputól. Van egy kristàly, amit be kell nedvesíteni, vagy a bőrödet és úgy kenni. Ennek van spray formàja is. Ismered vagy próbàltad màr?
A dm Ben is lehet kapni ilyen kristályt, sajàtmàrkàs.
És angliàban kapható egy fajta, fekete dobozos, annak van spayje is, de nem jut eszembe a neve.
2/3 A kérdező kommentje:
Oh egyiket se ismerem esetleg ha eszedbe jut kérlek írd be nekem köszönöm
2020. jún. 26. 01:37
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!