A fodraszom azt mondta, a Head & Shoulders sampon tul eros gyakori hasznalatra es oka lehet annak, hogy gyorsan toredezik a hajam. Igaz lehet?
Figyelt kérdés
Evek ota ezt hasznalom. A hajszaritora gyanakodtam, de azt mondta heti ket szaritastol nem kellene par honap alatt ugy eltornie ahogy az enyem.
Mondjuk azt hulyesegnek tartom, hogy a sampontol torne, mert akkor nem lenne rairva, hogy mindennapi hasznalatra.
2010. szept. 11. 02:17
11/12 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak igaza van, tényleg nem árt felhígítani a sampont. Nem azért, hogy tovább tartson, mert így nyilván több kell belőle, de jó, ha nem érintkezik a fejbőr a tömény cuccal.
12/12 anonim válasza:
Tényleg valószínű, hogy ettől a sampontól vqn, igaz, már nem aktuális a kérdés, de ha valaki olvassa, hátha hasznos lesz
Én két évig használtam a head&shoulders-t, előtte gyönyörű sima volt a hajam, viszont, ez alatt a két év alatt rettenetesen betöredezett, és irtózatosan hullott! Aztán rájöttem, miért. Ebben a samponban rengeteg hajra káros anyag van. Azóta avonos és niveás sampont használok felváltva, és megint olyan erős és egészséges a hajam, mint régen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!