Lányok, nők! Hogyan lehet minél tovább megőrizni az eldobható borotvát?
Hogyan kell tisztítani, kell használni habot vagy tusfürdőt a használat előtt vagy elég az, hogy nedves legyen a bőr?
Ti mennyi ideig használtok egy borotvát, mielőtt eldobjátok? Hány pengés a legjobb?
Most vettem először eldobható borotvát, eddig teljesen más fajtát használtam. Esetleg azt is leírhatjátok, hogy ti milyen fajtát használtok. :)
Én most ilyet vettem:
Az eldobható az egyszer használatos szinonímája.
Azért 2-3x simán lehet használni, de utána már életlen.
Szerintem jobban megéri a cserélhető fejes. Maga a penge sokkal jobb minőségű, hiába drágább. 15-20 alkalmat simán kibír.
Nekem az egyszerű mach3 jött be a testen.
Én vettem acél biztonsági borotvát, az az idők végezetéig használható. :D
Pengét is elég kb évente cserélni - nyilván 2-3 használatonként szoktam fertőtleníteni.
Az ilyen sokpengés műanyag cuccokat nem lenne gusztusom többször használni, nem tisztítható.
Hát én úgy dobtam ki a "biztonsági" borotvát a szemétbe, hogy csak úgy zörgött.
Össze-vissza vagdostam vele magam. Ha meg nem, akkor egy óra volt borotválkozni vele annyira lassan haladtam. A cserélhető fejessel 2 perc. És az tényleg biztonságos.
Ja, hát nekem is volt 1-2 hét mire ráéreztem hogyan kell használni. Azóta kevésbé készül ki a bőröm, mint az n+1 pengés életlen műanyagoktól. :)
A szemétbe viszont kár volt dobnod, a fém újrahasznosítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!