A hajam nem issza be az olajokat, mi lehet a baj?
Festett vörös hajam van 18 éves korom óta.
Kb. 1 éve kezdődött, hogy a hajam iszonyatosan száraz, és nem issza be az olajokat, balzsamokat. Vagy lehet ellenkezőleg, túlságosan beissza és nem hat. A hajam elég seprűs lett, és van, hogy fél doboz hajvégápolót kenek rá, és nem látszik! A fodrászom is megjegyezte, hogy valami nem oké, nagyon issza befelé a festéket is.
Kb. Bármit kenhetek rá, nem zsírosodik, és ilyen elhalt, fénytelen. Iszonyatosan törik is, most vágattam le. Olyan, mint a szalmakazal. Ha persze a fodrásztól jövök ki olyan mint a filmekben, viszont én akármit hasznalhatok rá(fodrásztól kapott termékeket használok, amit ő is ) a hajamon semmi nem látszik. Egyre göndörebb és élettelen.
Hajfény sem látszik. Mi történhetett? Voltam vérvételen is, semmi baj, és nem táplálkozom másképpen.
Minél többet fested, annál jobban roncsolódik, ergo egyre porózusabbá válik (lyukacsos a szerkezete). Ez együtt jár azzal, hogy nagyon beissza a festéket, szagokat stb., és sokkal több tápláló pakolást igényel. A porózus hajra a proteines pakolást szokták ajánlani (nem mindegy, hogy inkább hidratáló vagy inkább proteintartalmú a pakolás, a sima balzsam inkább csak hidratáló!), ennek nézz utána! Pl. a rizsvizet szokták ajánlani, amit otthon is el tudsz készíteni.
Egyébként nekem is göndör hajam van, de nekem pont, hogy a festéstől/roncsolástól kiegyenesedett (és a legtöbben ugyanerről panaszkodnak), úgyhogy nem tudom, neked hogyhogy begöndörödött. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!