Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki az aki hintőporozza a...

Ki az aki hintőporozza a haját? Van más tipp a zsíros hajra?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon hamar bezsírosodik a hajam ( 12 óra mulva már zsíros is. nem csak a töve) nem tudom miért. Nem akarom mindne nap mostni, ezért púderezem és így kihúzom egy hétig a hajmosást. Ki hazsnálja még? milyet? nekik is nagyon csunya a hajuk?
2008. dec. 15. 19:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Soha sem hallottam ezt megoldàst:)

Én mindig hajszàritozok,az szàritja a hajat(igaz roncsolja is:(((((((((((

De vannak zsiros hajra jo minöségü samponoik,igaz dràgàbbak,de tesztelni is kell...

Szerintem ha egy gyogyszertàri készitményt veszel,az sokat segitene.

Illetve fontos hogy ne hajlakkozz ,ne zselézz,mert amiatt is zsirosodik,söt ha a parfümöt ràfujod.....

Én a helyedben gyogyszertàrban vennék rà valami jo hajszeszt,vagy sampont!

2008. dec. 15. 19:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát sajna ezeket én már mindent kiprobáltam! De sem a gógyszertári nem vált be csak egyeüdül ez a hintőporos megoldás, de gondolhatod h milyen mattnak tűnik...:S:S:S és mondom hátha van vmi jó megoldás rá esetleg!
2008. dec. 15. 20:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is zsírosodik, de azért nem ilyen durván :S

Én azt javasolnám, hogy hajmosás után, mikor még vizes a hajad fújd be ilyennel:

[link]

Én ezt használom, így bírja 2-3 napig a hajam :S

2008. dec. 15. 20:21
 4/12 anonim válasza:
100%

Én ezt tudom ajánlani!

Gyógynövények zsíros hajra:

levendula, körömvirág, cickafark, menta, citromfű, mezei zsurló, istenfa, fehér üröm

Legegyszerűbben hajöblítőként használhatjuk az előbbi gyógyfüveket. Készítsünk forrázatot az előbb felsorolt gyógynövények valamelyikéből, vagy esetleg több fajta növényt is kombinálhatunk a forrázatba. Forraljunk föl egy liter tiszta vizet, majd forrázzunk le vele két csésze szárított gyógynövényt. Hagyjuk 15 percig állni a hajöblítőt, majd melegítsük fel a teát, végül még mielőtt forrni kezd a víz, vegyük le a tűzről, szűrjük le és töltsük egy üvegbe. Hűvös helyen sem tárolható három napnál tovább!

Hajmosáskor öblítés után öblítsük le a gyógynövényforrázattal is a hajunkat, de ne mossuk le róla (azonnall) a hajöblítőt!

Próbáld ki!Remélem hatásos lesz!Mert szerinetem a hintőporozás nem megoldás a te problémádra!

Sok sikert a szépüléshez!:)

2008. dec. 15. 20:21
 5/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm:)))))))))

És mikor csináljam? megmosom sampnnal a hajam, utána teszek rá kávés hajpakolást (1 óráig rajta hagyom ) és utána vagy előtte???

2008. dec. 15. 20:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Ecetes vizzel öblitessz,az is sokat segit!

Fényes lesz a hajad,és nem marad büdös!

2008. dec. 16. 09:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát igen:( már ezzel is probálkoztam:) de azért köszönöm
2008. dec. 16. 11:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is zsíros,én 2-3 naponta mosom.Balzsamot kell használni,de csak a végire teszek.Táplálkozással sokat segíthetsz a dolgon,napi 2 liter víz fogyasztásával is.Ahogy írtad,12 órán belül,ez tényleg abszurd,szerintem mindenképp keress fel egy jó bőrgyógyászt,én Újpesten ismerek egyet:Dr.Ihász judit.
2008. dec. 16. 12:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, valószínűleg az lesz:S de amig így ez a hintőporozgatás beválik addig oda se:) csak modm hátha tudunk vmi mást is és azt jó megosztani!
2008. dec. 16. 18:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia,én írtam,hogy bőrgyógyászhoz kéne fordulnod.Ne elégedj meg a hintőporozással,tényleg menj el,és ne félj,nem fog bántani.:-)hormonális zavar is lehet a háttérben,főleg ha a tini éveidet taposod.Ilyenkor úgy tudom fogamzásgátlóval helyre lehet állítani a kibillent hormonszintet.Írd meg mi volt a dokinál!
2008. dec. 16. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!