Ki az aki hintőporozza a haját? Van más tipp a zsíros hajra?
Soha sem hallottam ezt megoldàst:)
Én mindig hajszàritozok,az szàritja a hajat(igaz roncsolja is:(((((((((((
De vannak zsiros hajra jo minöségü samponoik,igaz dràgàbbak,de tesztelni is kell...
Szerintem ha egy gyogyszertàri készitményt veszel,az sokat segitene.
Illetve fontos hogy ne hajlakkozz ,ne zselézz,mert amiatt is zsirosodik,söt ha a parfümöt ràfujod.....
Én a helyedben gyogyszertàrban vennék rà valami jo hajszeszt,vagy sampont!
Nekem is zsírosodik, de azért nem ilyen durván :S
Én azt javasolnám, hogy hajmosás után, mikor még vizes a hajad fújd be ilyennel:
Én ezt használom, így bírja 2-3 napig a hajam :S
Én ezt tudom ajánlani!
Gyógynövények zsíros hajra:
levendula, körömvirág, cickafark, menta, citromfű, mezei zsurló, istenfa, fehér üröm
Legegyszerűbben hajöblítőként használhatjuk az előbbi gyógyfüveket. Készítsünk forrázatot az előbb felsorolt gyógynövények valamelyikéből, vagy esetleg több fajta növényt is kombinálhatunk a forrázatba. Forraljunk föl egy liter tiszta vizet, majd forrázzunk le vele két csésze szárított gyógynövényt. Hagyjuk 15 percig állni a hajöblítőt, majd melegítsük fel a teát, végül még mielőtt forrni kezd a víz, vegyük le a tűzről, szűrjük le és töltsük egy üvegbe. Hűvös helyen sem tárolható három napnál tovább!
Hajmosáskor öblítés után öblítsük le a gyógynövényforrázattal is a hajunkat, de ne mossuk le róla (azonnall) a hajöblítőt!
Próbáld ki!Remélem hatásos lesz!Mert szerinetem a hintőporozás nem megoldás a te problémádra!
Sok sikert a szépüléshez!:)
Nagyon köszönöm:)))))))))
És mikor csináljam? megmosom sampnnal a hajam, utána teszek rá kávés hajpakolást (1 óráig rajta hagyom ) és utána vagy előtte???
Ecetes vizzel öblitessz,az is sokat segit!
Fényes lesz a hajad,és nem marad büdös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!