Borotváltam ott lent, és hát másnapra tiszta piros pöttyök lettek ott :S :S (zuhanyzás közben) mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének, most csináltam először.Amúgy úgy akartam csinálni hogy ha majd lefekszek valakivel akkor előtte leborotváltam...hát most így csináltam és örulök neki mert ha pl.azelőtt borotváltam volna akkor másnam meg oylan sok kis piros pötty lett volna .. hát a csaj otthagyott volna a francba...válaszokért először is köszi2010. szept. 10. 15:48
11/13 anonim válasza:
sziia 15/L vagyok, és ha úgy borotválod hogy a szőrszáll növésével egy irányba nem ellentétessen akkor nem fog kipattogni :)
hajrá ;)
12/13 A kérdező kommentje:
17:12 es ... nah ezzel majd elkísérletezek :) köszi :)
2010. szept. 14. 23:22
13/13 anonim válasza:
Nekem növéssel szemben is átkell menni rajta,mert amúgy nemlesz full csupasz.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!