Milyen szilárd sampont ajánlotok hullámos/göndör hajra?
Értem, köszönöm
Túl szépnek tünt, hogy igaz legyen...
Én használtam hosszú hajra, igaz csak kicsit hullámos, szerettem. Napokig bírtam hajmosás nélkül utána. Sajnos hajhullós vagyok és ettől is elkezdett, úgyhogy váltanom kellett,de nagyon sajnáltam.
Nem emlékszem a márkára,de dmben vettem két félét is meg rossmannban egyet,az pici kocka alakú volt,nem kerek.
Egy próbát megérhet.:)
Az első hülyeséget ír. Próbálj meg szappannal hajat mosni, ragadni fog, nem tudod majd kiszedni belőle. A szilárd sampon ellenben normál sampon, csak tömb formában, mert az megvásárolható csomagolásmentesen vagy minimális újrahasznosított papírban.
A szilárd sampon nem szárít, mert az nem szappan!
Kérdező, nekem nem teljesen göndör a hajam, de elég hullámos, és a Fleur de Lin szilárd samponját használom. Ez nem a legolcsóbb - bár óriási eltéréssel árulják a webáruházak, én múltkor 3100 forintért vettem, míg máshol 3600 körül van -, viszont ezt a legjobb. Többet próbáltam, erre mondom azt, hogy igen, nagyon jól tisztít és jó az állaga is.
Egyébként, egy tömb simán elég 3-4 hónapig heti két hajmosással.
Szilárd sampon volt és azzal öblítettem, nem azért,mert kell,hanem mert egyébként is jót tesz a hajnal. :)
De egyébként maradt előtte a hajamban a samponból, az ecetes öblítés segített.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!