Megéri ilyen áron az akne kezelés?
Voltam Bőrgyógyásznál, arra számítottam, hogy segít megkereseni a pattanasaim okát, helyette felirt egy kenőcsöt, egy krémet és mondta hogy egy harmadik kapszulát is fel fog írni, ha a labor szerint nincs akadálya hogy szedjem.
Eddig nem mertem bejelentkezni laborra, mert azt írják kerülöm kell az intenzív mozgást, amíg a kapszulát szedem.
Igaz nem vagyok profi sportoló, de elég intenzíven szoktam mozogni, 50 kilométeres teljesítmény túrák /marartonok. hetente kétszer mozgok, de akkor négy órát. Érdemes felhagynom a mozgással, csak hogy elmuljon az akném?
A mozgásnak már nem is látnám értelmét, ha nem csinálhtanam intenzíven.
Vagy érdemes másik bőrgyógyászt keresni?
A bőrgyógyász nem fog segíteni abban hogy feltárja az okokat.
Menj el vérvételre, fogorvoshoz, allergia vizsgálatra endokrinológushoz.
Legyen egy jó arcápoládi rutinod. Arctisztító, hidratáló krém, fényvédő. Pattanásokra jó a niacinamid, retinol, szalicilsav, agyagmaszk. Táplálkozásnál kerüld a tejtermékeket ez sok embernek gyulladást okoz. Szedj vitamint, A,B,C,D kollagén, cink.
Szedtem medinacot, 11 hónapig. Ez a leghatasosabb pattanás, miteszer, hegek ellen. Rengeteg mellékhatása van, viszont megéri. Rendszeres vérvétel mellett nem lesz gond. Intenzív sportot nen lehet mellette végezni mert ízületi fájdalmakat okozhat. Hogyha van kérdésed még ezzel kapcsolatban írhatsz privátban is.
Előbb próbáld meg a krémeket, felesleges rögtön kapszulákat szedned.
Nézz utána a tudatos bőrápolásnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!