Lányok (14-19)! Vélemény erről a hajstílusról?
Nem régen vágattam le, mert így kevesebbet kell vacakolni vele, fésülni nem is lehet, hajat mosni meg nem macera.
Kort is írjatok!
Egyszer az írtad "cuki" aztán hogy "aranyos vagy". ezekból azt gondoltam hogy lányról van szó, de kiderült, hogy egy tündi-bündi fiúcska a kérdező.
Érdekes, hogy a többi válaszadó is ugyan így értelmezte.
Egyszóval mindenki vak, és tudatlan, csak a kérdező helikopter..... ;)
én imádom az ilyen stílust a pasikon. persze ez attól is függ, hogy milyen az arcforma, de nagyon jól tud kinézni.
19/l
#22.
Nem én vagyok a hibás, a modern világ elfogadásmániája miatt. Azt hittem természetes, hogy a fiúknak rövidebb hajuk van, a lányoknak meg hosszú.
#23.
Szerintem egy férfias fiú bókol a lányoknak. Én szinte az összes nekem szimpatikus lánynak mondok ilyeneket, sőt néha kicsit szebbet is. Had piruljon. Í;-)
16:
mi az, hogy a nőknek nem lehet rövid haja? meg hogy a férfiak másodlagos nemi jellege a rövid haj... mióta? te láttad már például jason momoát? kenau reeves-t? brad pittnek, chris hemsworthnek, johnny deppnek is volt hosszú haja. a hosszú haj nem tette őket kevésbé férfiasnak, sőt.
a haj hosszúsága egyik nemnél sem mérvadója annak, hogy mennyire férfias vagy nőies valaki.
#29.
Ok, régen mondjuk a vikingeknél, meg a hunoknál férfiasnak számított a hosszú haj is (!), de ma már más a megítélés. A nőknél viszont mindig a hosszú haj volt a népszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!