Nőként hogyan végezzek intim szőrtelenítést?
Rettentő sok, erős szőröm van intim tájékon. Epilálni próbáltam, de csak egy részét bírtam megcsinálni a fájdalom miatt, a gyantával valószínűleg ugyanez lenne. Bár a csupasz babanuni effektust nem is szeretném elérni, csak ne legyen dzsungel, mert őszintén szólva én undorodom magamtól így. :(
Az intim trimmelő mennyire jó megoldás? Szúrós lennék tőle egy idő után? Ha farpofák közt megcsinálom vele, "magamat" is szúrni fogom??
Van tapasztalata valakinek ilyen téren? (Akár a férfiaktól is kérdezem, lehet nekik nagyobb tapasztalatuk van, ők szőrösebbek.)
Köszönöm előre is!
Igen, olyasmire gondoltam, mint a villanybotorva (azt hittem, ugyanaz a kettő). Neked milyen van? A nehezebben hozzáférhető helyeken is működik?
És ez a cukor gyantázás egyébként mennyibe kerül kb?
Én javasolnám a végleges (lézeres) szőrtelenítést. Szokott lenni olyan ajánlat, hogy ingyen próbát csinálnak, hogy megnézd, a te szőrödre működik-e. Drága, de pár alkalom után többet nem kell vele foglalkoznod. Én is ezt szerettem volna, csak nálam nem működik (a próba nem volt sikeres, nem elég sötét hozzá a szőröm).
Ha ez nem, akkor érdemes lenne elmenni szalonba, ahol szakszerűen, gyorsan megcsinálják (pl itt egy árlista: [link]
Ha már egyszer volt teljes szőrtelenítésed, utána könnyebben kijön a szőr, szóval kevésbé fáj.
Nekem a borotva nem jön be, csak összevissza kaszabolom vele magam, nem is tart sokáig az eredmény. Én személy szerint cukorgyantával csináltam magamnak otthon korábban, de elég macerás, most már se időm, se energiám nem lenne rá. Viszont olvastam (talán pont a gyakorin), hogy valakinek a gumikesztyű vált be. Nem a vastag fajta, hanem az, amit orvosok is használnak, ami teljesen rátapad a kézre. Ezzel csak simán kitépkedem a szőrt, nagyon egyszerű, semmi előkészület nem kell (de ezt csak akkor ajánlom, ha már egyszer korábban ki lett epilálva vagy gyantázva a szőröd). Amikor olvastam, hülyeségnek gondoltam, aztán kipróbáltam, és tényleg működik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!