Probléma ha 1 héten 5 alkalommal mosok hajat?
Iskola előt minden reggel megmosom a hajam és beszaritom.
De estére már teljesen lelapul és nagyon rosszul néz ki .
Ez mennyire teszi tönkre a hajam?
Lesz enek a kesöbiekben valami következménye?
16/L
Pont azért lesz csúnya estére, mert a napi mosással tönkreteszed.
Lesz következménye, borzasztóan fog zsírosodni, hullani, a saját természetes egyensúlyát teljesen kiirtod.
Ez azért nem teljesen igaz, olyasmi berögzült tévhit, mint hogy ha gyakran vágatod, sűrűbb lesz.
Nagyban függ attól, hogy milyen samponnal mosod. Vannak kifejezetten mindennapi használatra való károsanyag mentes samponok, amik nem borítják fel a fejbőr egyensúlyát. Én a Rossmannban szoktam venni a Dermaflorát, tök sima aloeverás mindenmentes sampon, a világon semmit nem csinál a hajaddal.
Egyébként ha valaki hajszolt, stresszes életet él, még ajánlott is sűrűbben mosni, csak nem mindegy, mivel. Erős, aggresszív samponok tényleg okozhatnak olyan tüneteket, mint az első válaszoló írta.
Szia, én sokat sportolok, heti négyszer-ötször futok 8-10 kilométert (vagy néha többet), így rendesen megizzad, ezért kénytelen vagyok megmosni.
Van egy Naturelle nevű sampon, amely vegyszermentes, azt használom, és hajápoló olajjal kenem a végét hogy a hajszárító ne tegye tönkre. Nincs is különösebb baj vele, igaz, csak vállig ér, hosszabbra nem növesztettem meg mert időbe telik megszárítani.
7-es vagyok. Nem tudom a sok tapasztalat nélküli idióta miért pontozott le. Én tapasztalatból írtam, amit írtam és higyjétek el, nincs semmi baja a hajamnak!
Kívánom, hogy nektek is legyen ilyen gomdotok! Elárulom, hogy akkor ti sem heti 1-szer fogtok hajat mosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!