Hogy szoktad kivasalni a hajad? (Részletesen leirnátok mindannyian? )
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 18:16
1/5 anonim válasza:
Hát akkor oké részletesen...
Kiveszem a hajvasalót a tokjából, bedugom a konektorba. Várok kb 3 percet amíg felmelegszik. Ez idő alatt általában berakom a táskámba a dolgokat. Mikot felmelegedett fésű segítségével elkezdem tincsenként vasalni. Egy tincsen 2-3 szor húzom át. Ha mindenhol végeztem beállítom a fufrum, kihúzom a hajvasalót és leteszem a parkettára, hogy kihüljön...
Egyébként ha van rá időm akkor használok hővédő sprayt ami szinte semmit se használ. Illetve ha van időm akkor mindig felfogom a felsőréteget és ilyen lépcsőzetesen vasalom ki.
2/5 anonim válasza:
kifésülöm, hővédő, megint fésülöm, 3 részre tagolom a hajamat, az első részt nagyobb tincsenként kivasalom,wax, majd ugyanezt a másik 2 résszel, wax, tupírozás (nem emos, csak szeretem ha van tartása :D)
3/5 anonim válasza:
Harmadolom a hajamat. A felső részt felcsatolom, alulról haladok fölfele, soronként. Egyik oldalra teszem azt a sort amivel éppen dolgozom és onnan mindig egy tincset vasalok. Miután kivasaltam átteszem a másik oldalra így semmi nem marad ki. A legvégén a fejem tetején is a hajtöveknél picit újra kihúzom a hajam mert ez jobban megtartja a választékot és egyenletesebb is a vasalás. Utána hátracsatolom a hajam és kivasalom a frufrum. Nagyjából ennyi.
4/5 anonim válasza:
3 részre szedem, én is alulról haladok fölfelé, általában nem nagyon van időm, mert bátyám 20 évig van a fürdőbe így nem szedem tincsekre, hanem ahogy tudom nagyjából átvasalom. Ebben az időben ígyis úgyis szanaszét áll mire hazamegyek a suliból. :D
5/5 anonim válasza:
nos: kisésülöm a hajam és minél kisebb részekre osztom. alulról haladok felfelé.általában 4-5 rétegre tagolom,azt a részt,amivel nem dolgozom,felcsatolom,vagy teltűzöm.minél részletesebben dolgozol vele,annál tartósabb és szebb a hatás.utána mindig fújok rá valamilyen tartósító lakkot. persze sokat számít az is,hogy milyen fajta a hajvasalód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!