Használhatom a hamlasztót 2 egymást követő nap?
Az egy dolog, mit ír a Skinsmart, itt teljesen mást olvastam. Tegnap kezdtem el bevezetni a hamlasztót a rutinomba, a G&G BHA 6%-os mandulasavas hamlasztót.
A kérdésem: vattakorongra tettem és úgy érzem, így alig került a bőrömre, mert a korong elszívta a folyadékot. Megismételhetem reggel korong nélkül, vagy várjak pár napot? (Egyébként nem semmi, hogy így ennyi után nem zsíros reggel a bőröm... Mindig az volt eddig.)
Köszi a segítséget!
1-es nem jól írod.
A bevezetesnél aki óvatosabb heti 1 max 2x használja a terméket és növeli az alkalmak számát hétről hétre.
Amit meg használsz hamlasztó, ahhoz nem kell vattakorong. Elpocsekolod a terméket vele.
Hamlasztani meg elég egy héten 1-3 alkalommal.
Igen, sejtettem, hogy így csak pocsékba megy, pedig az oldalon vattakoronggal is ajánlják.
Tudom, hogy kell nevezetni, utánaolvastam, az első válaszolónak nem is hittem el, amit írt.
ėn is ragaszkodtam az elejėn a vattakoronghoz de rengeteg termėket magàba sziv! Kėzzel viszem fel sokkal jobb, pàr csep a kezbe es szepen eldgozod a börödön szem szaj kornyek kihagyasaval! 10 percet hagyok hogy beszivja es hidratalas!
15% felettit meg lemosni 15 percen belul!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!