Fodrász társak. Ti mit csináltok ha egy ilyen kéréssel
fordul felétek az ügyfeletek?
Figyelt kérdés
Arra akartam célozni hogy ma volt egy vendégem akinek gyönyörű szép hosszú ápolt barna haja volt.
Azt kérte tőlem hogy vágjam a haját 0.5centisre és fessek rá valami mintát.
Először viccnek hittem de kiderült hogy komolyan gondolta.
Amikor nekiálltam elmesélte hogy egy szerelmi cslódás miatt döntött így. (itt még vissza tudott volna forduoni mert nem vágtam bele a hajába hanem a gép előtt még csak levágtam a hosszú copfját)
Próbáltam őt "lebeszélni" erről az egészről de ő mindenképp meg akarta tenni.
A végeredmény azt mondta tetszik neki de valahogy nem éreztem azt hogy a szívem mélyén elégedett lettem volna azzal amiért nem beszéltem le őt.
Kollegáim, ti lebeszéltétek volna? Vagy kit tettetek volna?
Nekem fenékig érő hajam volt, sajnáltam volna levágatni, de szimpatikus volt, amikor az új fodrász azzal indított, hogy nem vágja rövidre, azt nem vállalja, mert tudja milyen ha megbánja valaki. De mivel nem is akartam, csak igazítani, így nekem szimpatikus volt. Azóta már kisebb, és vékonyabb a hajam, fokozatosan változtatok rajta, hogy könnyebb legyen kezelni, nem egyből drasztikusan.
2022. jan. 22. 07:42
22/29 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért magát kell büntetnie szerelmi csalódás miatt, én nem vagyok fodrász, de mutattam volna neki ilyen kicsi hajról képeket, esetleg mondtam volna, hogy gondolja ezt át még egyszer, vagy ajánlottam volna egy frizurát, ami valami köztes megoldás, és jobban állna. Ha a döntése megmásíthatatlan, akkor nem tudsz mit csinálni, akkor levágatná máshol.
2022. jan. 22. 07:51
23/29 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom hogy említettem e de a hölgynek nagyon de nagyon szép arca és arcvonásai vannak. Eszméletlen jól áll neki nagyjából bármilyen haj. (lehet hogy ezért is merte ezt bevállalni)
2022. jan. 22. 09:48
24/29 anonim válasza:
Kép van esetleg az eredményről?
2022. jan. 22. 21:46
25/29 anonim válasza:
Elég lenne csak hátulról az végeredményt
2022. jan. 22. 22:34
26/29 A kérdező kommentje:
Képet nem készítettem de ha lenne is nekem akkor sem tudnám megmutatni a vemdég beleeggyezése nélkül
2022. jan. 23. 00:14
27/29 anonim válasza:
Én fodrásznak tanultam de már 2 éve nem dolgozom benne csak barátnőimnek vágom a hajat. Az egyik barátnőmnek hatakozepig érő gyönyörű szőke haja volt megkért hogy 3 milisel nyírjam le neki. Bele egyeztem de mondtam neki hogy próbáljunk ki előte pár rövid frizurát hátha. Úgyhogy először válig érő aztán egyre rövidebb bob frizurák aztán előkerült a hajnyírógép tarkonal felgeplve aztán körben felül hoszab . De végül el jutottunk a 3 milisre gépeltig.De vicces volt az a nap amikor próbálhatjuk a rövid hajat.
2022. jan. 31. 21:11
28/29 anonim válasza:
18as azóta már volt a kislány nálad milyen haja lett?
2022. febr. 28. 15:34
29/29 anonim válasza:
28
Múlt hét pénteken volt nálam körben 2 milisre lett lenyirva felül növezti ott már majdnem 1 centis.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!