Fodrász társak. Ti mit csináltok ha egy ilyen kéréssel fordul felétek az ügyfeletek?
Arra akartam célozni hogy ma volt egy vendégem akinek gyönyörű szép hosszú ápolt barna haja volt.
Azt kérte tőlem hogy vágjam a haját 0.5centisre és fessek rá valami mintát.
Először viccnek hittem de kiderült hogy komolyan gondolta.
Amikor nekiálltam elmesélte hogy egy szerelmi cslódás miatt döntött így. (itt még vissza tudott volna forduoni mert nem vágtam bele a hajába hanem a gép előtt még csak levágtam a hosszú copfját)
Próbáltam őt "lebeszélni" erről az egészről de ő mindenképp meg akarta tenni.
A végeredmény azt mondta tetszik neki de valahogy nem éreztem azt hogy a szívem mélyén elégedett lettem volna azzal amiért nem beszéltem le őt.
Kollegáim, ti lebeszéltétek volna? Vagy kit tettetek volna?
Nekem már volt olyan hogy bejött egy 15 éves lány az anyával és megkért a lány hogy 8 milisel toljam le az egészet. Többször megkérdeztem a lányt meg az anyát is hogy "biztos?"
De pozitív vége lett azóta eltelt 2 év és a lány már többször volt és mindig más gépelt frizurát próbál ki.
Először 0-10 milis között minden hoszt kipróbált.Aztán jötek a frizurák felsö sávon 8 milis körben nulás stb....
Jelenleg 2 hetente jár hozzám felül 1.5 centi körben 5 milis .
De február elején megy tabló fotózásra akkora szeretne az egészet 2-3 milisre le nyiratni.
Nagyon jó lesz az fotózáson.
Akár még 1mm is. Üzenem neki vagány ki csajszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!