Mi történik, ha rosegold hajra Schwarzkopf blond me sampont használok (lila színű, cool blondes fajtájút)? Illetve az Yves Rocher samponjait szoktam még használni.
Szeretném befestetni a hajam balayage technikával rosegold színűre, jelenleg természetes világosszőke (szintén balayage) illetve a töve sötétszőke (eredeti hajszínem). Még csomó maradt az eddigi samponjaimból, a hajszínváltás miatt nem akarnék új sampont venni, ha nem muszáj...
Köszi!
A lila sampont pont a rezes árnyalatok eltüntetésére IS használják.
Szerintem meg pont arra a hajszínre IS való a hamvasító sampon, amilyet szeretnél. Legalábbis amilyen rosegold szín a fejemben van, az szőkés rózsaszín, semmi rezes illete nem jó ha abban sárgás/rezes árnyalat megjelenik. De egy próba hajmosás után úgyis látni fogod az új hajszínnel mit csinál, tetszik-e. Én még tolnék rá rózsaszín hamvasító folyadékot is. Ha mégsem válna be esetleg, akkor meg el lehet cserélni, adni, ajándékozni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!