Schwarzkopf LIVE ezüst metál Hajfestéket használt valaki?
Mennyire vált be? Szőkített a hajam kb 1cm lenövéssel (alapból középbarna)
Befogná a lenövést?
Ha erre gondoltál, a szőkített hajat befogja ugyan, de nem lesz szürke, inkább hamvas szőke lesz, viszonylag jól kiüti a sárgás pigmenteket, de hamar ki is kopik, mivel csak féltartós hajfesték, a lenövést pedig nem fogja be teljesen. Valamennyire hamvas árnyalatot ad a barna hajnak, és egységesíti a hajszínt, de fennt mindig sötétebb lesz.
Bár érdemes kipróbálni, hátha tetszik a végeredmény, ha mégsem nem tart sokáig. Érdemes lenne fodrászkellékes szürke hajfestéket is kipróbálni, hogy az milyen.
A cél az volthogy a sárgát kiüsse, és a végeredménynél nem lett volna gond ha "jégszőke" csupán.
Na most az lett a vége h (nem tudom hogyan) itt ott középen baromi szürke lett, hajvégnél pedig fehér.
A hajtövemet is befogta, ilyen hamu szürkére hasonlít.
Hát érdekesen nézek ki.
Összefogva kicsit melíros a hatása.
Most megpróbálok gyakran hajatmosni h kopjön a szürke. Aztán majd egy hónap múlva rámegyek valamivel
Pont ez a furcsa számomra hogy ott ahol sötét szürke, csak sima szőke hajfesték van már eajta. Csak a hajvégeim vannak szivatva.
Ha erre rámennék jégszőkével (nyilván nem most) akkor nem is szívná ki?
Ez a festék festéket nem világosít, már csak elmélet.
Gyakorlatban így lettem annó szőke.
Minden hónapban 2 árnyalattal világosabb festékkel szép lassan.
Anyum szintén sötérbarnából indulva most közép szőke.
Na de majd meglátom hogy milyen gyorsan kopik ki a cucc aztán eldöntöm h mi legyen. Annyira nem vészes h ne lehetne vele utcára menni 😅
Ha valaki rekeresne!
Hát eddig tudtam várni.
Noss először is neki ugrottam Colour b4-el
Ez leszedte a szürkét. Aztán ráfestettem a már megszokott Garnier ezüstszőke festékemet.
Szebb lett mint volt.
A hajamat se ette szét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!