Van olyan aki furcsának találja ha egy 40 éves nőnek derékig ér a haja?
Figyelt kérdés
Ilyenkor sokan levágják, vagy esetleg szülés után. Bevallom őszintén nekem derékig ér, pár ősz szál van benne, és elgondolkoztatott hogy mások kívülről elitélik ezt?2022. jan. 14. 06:24
11/15 anonim válasza:
10 Nézd, mások ezek szerint úgy látják, mint ahogy a #6 #7 kommentben kifejtettem.Ha téged ez nem zavar, akkor legyen ilyen a hajad.De akkor ne háborodj fel, hogy másoknak az a véleménye róla, ami.Valószínűleg az ismerőseid udvariasan akarták ezt neked jelezni, bár nem kell ebbe beleszólni.Gondolom akik szóvá tették, azokkal vagy olyan viszonyban, hogy próbáljanak neked segíteni.
12/15 A kérdező kommentje:
Ők csak a hajam hosszára tettek megjegyzést.
2022. jan. 14. 20:40
14/15 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy 30 felett nem szokás derékig érő hajat növeszteni,40 felett meg nem szokás váll allattira növeszteni.Szerintem ez kicsit olyan íratlan szabály,minthogy két copfba is inkàbb kislányok hordják a hajukat.Ugyanakkor ez nem azt jelenti,hogy tilos.Ha neked jól áll,és tetszik miért ne.
15/15 anonim válasza:
Sztem nem fura.. nekem az fura akinek no letere rovid. Minel hoszabb annal jobb. Foleg ha raszta 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!