Világos bőrűek, milyen BB vagy CC krém vált be nektek?
Figyelt kérdés
Régen volt már nyár és a szoliról is leszoktam (hálaisten) 1 éve, így már olyan világos a bőröm, hogy az eddig használt Garnier BB krém világos árnyalata is már elüt a bőrömtől. Nektek melyik gyártó terméke vált be?2022. jan. 10. 23:19
1/6 anonim válasza:
Egyiket sem használom, mert semmit nem érnek.
Ha az alapozót túl nehéznek érzed, sokkal jobb egy korrektor.
Nekem nagyon világos, rózsás tónusú bőröm van. A hazai kínálatból bármit próbáltam eddig, vagy sötét vagy túl sárga/zöld lett az arcomhoz.
A Catrice Liquid Camouflage 001-es korrektor árnyalata viszont tökéletes.
2/6 A kérdező kommentje:
Megnézem azt is akkor majd köszi.
2022. jan. 11. 11:22
4/6 anonim válasza:
Én mostanában holika holika naked face balancing primert használok, ha kell, akkor pedig korrektort is hozzá.
5/6 anonim válasza:
Én régen hasznàltam BB krémet,nagyon világos a bőröm,Heliát hasznàltam,nagyon szerettem
6/6 anonim válasza:
Én nem talaltam olyan BB vagy CC krémet ami natúr és nincsen tele olyan anyagokkal ami nem tesz jót a bőrömnek pl parfüm. Púdert szoktam használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!