Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Nagyon korpás a hajam!...

SOS! Nagyon korpás a hajam! Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon korpásodik a hajam, pedig rendesen mosom, és azt a sampont használom, ami régen elmulasztotta (bár akkor nem volt ennyire korpás...) Tudtok ajánlani valami jó sampont?Vay valamit?
2010. szept. 8. 13:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak a dove vált be. Még a bőrgyógyász sem segített...
2010. szept. 8. 15:46
 2/6 anonim válasza:
A gyógyszertárba is lehet kapni sampont kifejezetten erre a célra,a nevét nem tudom,de ott tudnak segíteni!
2010. szept. 8. 16:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én zsíros hajra próbáltam és azonnal segített,de állítólag korpára is jó a csalántea,azt is patikában veheted.A korpa elleni samponok,-pl a Head&shoulders re-gondolok dobnak még egyet a dolgon,soha nem volt korpám,1szer mostam vele hajat,máris lett,borzalmasan kiszárítja a fejbőrt,és hülyeség h azért mert úgy használtam h nem volt addíg,akkor sem lehetne.Gyógynövényes samponok jók,sőt én általába gy.n-es tusfürdőt használok,az még kímélőbb.
2010. szept. 8. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 10°%-os ecetet hígítok egy kis vízzel és azzal leöntöm a hajam.Segít a korpán és szép fényes lesz tőle a haj.A csalántea is jó rá.
2010. szept. 8. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Neutrogena T-Gel
2010. szept. 8. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Korpás volt nekem is a hajam, nagyon. A head and shoulders semmit nem ért és tényleg csak mégjobban ártott.

A neutrogena t-gel sem volt 100 % megoldás. Arról nem is beszélve hogy iszonyú drága,gyorsan elfogyott.

Nálam most ezek enyhítették: sima,hagyományos WU 2 sampon, és a csalánsampon.

[link]

Az ecetet én is szoktam alkalmazni nagyon ritkán.

2010. szept. 9. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!