Milyen hajvágást ajánlotok 12 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Mindennapos tesi, heti néha 1, néha 2 úszás és három foci, egyébként meg tanul és játszik. Ennyit érdemes tudni róla. Már megnőtt a haja nagyon, van vagy egy nagy arasznyi mindenhol és sokszor kócos, meg sok idő hajszárítóval befésülni reggelente, hogy ne legyen kócos. A hétvégén hajvágás lesz.
Nálatok milyen fajta vált be, a hasonló fiaitoknál? Mit ajánlotok? Jöhet akár kép is Pinterestről vagy internetről, de leírás is.
Én voltam, köszike!
2022. jan. 4. 20:17
22/29 anonim válasza:
Először el kell dönteni, hogy férfit akarsz nevelni belőle, vagy egy lyukat.
Utóbbi esetben nem probléma a 10-12 centinél hosszabb haj
23/29 anonim válasza:
Hát szerintem ez nagyon jó lenne nekik.
25/29 anonim válasza:
Szerintem nyirjátok katonásra az a legjobb.
26/29 anonim válasza:
kérdezö meg volt már a hajvágás?
27/29 anonim válasza:
Mindenképpen valami rövid haj. Szerintem ahogy előttem írták, géppel nyírjátok le (1-2-3 mm) mindenhol. Praktikus és jól is néz ki.
28/29 anonim válasza:
Bekem lányom van meg baba fiam, de a tesóm 13 éves kisfiának ilyen van, és szerintem aranyos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!